Paradisskaparen

DNK Portal

In bland slingrande grenar och doft av lavendel kan vi helt släppa vår strävan efter yttre tillfredsställelse. Bara ge oss hän det varande som alltid finns, alltid har funnits och alltid kommer att finnas, i ett hav av eviga möjligheter.

Därur kommer alternativet till måsten, borden och stress.

Därur kommer alternativet till smärta i kropp och själ.

Därur kommer alternativet, rakt från sin naturliga källa, ut i inspirerat agerande för vårt högsta bästa sätt att leva.

DNK Bee Yourself

Är du van vid att jobba och vara aktiv men saknar känslan av att se resultat?

Längtar du efter djupare tillfredställelse och mer harmoni?

Vill du komma närmare livet, närmare dig själv!

Nu finns E-kursen för dig!


>>I Paradisskaparen får du chansen att börja skapa ett liv som ger dig djup tillfredställelse!<<


DNK Paradisskaparen

Detta får du:

  • Åtta principer för att öppna upp för den Paradisskapare som du redan är.
  • Ett mejl varje dag under åtta dagar som förutom dagens princip innehåller förklarande text som hjälper dig att hålla fokus på principen under dagen.
  • Varje dag får du en enkel och berikande övning som hjälper dig att bygga en bestående vana.
  • Dessutom får du den vägledda meditationen Liv och Stillhet. Du får den första dagen så att du kan använda den under kursdagarna men också efteråt.

Liv och stillhet - Vägledd meditation

Anmäl dig här för endast 349:-


“Paradisskaparen, vilket härligt namn! Jag tänker på delaktighet, jag är med och skapar mitt liv som jag vill ha det! Du skriver så fint om livet i dina inlägg, och enkla uppgifter att reflektera kring. Du skapar hopp! Positivt att inläggen kommer tidigt på morgonen!”

Catarina Larsson, Utvecklingslyftet


“Tack för Paradisskaparen!

De åtta principerna har gett mig nya perspektiv till att vara mer närvarande och få mer harmoni i mitt liv. De fick mig att hitta nya vägar till mitt inre lugn. Jag såg fram emot nästa princip och uppgift när jag vaknade på morgonen. Uppgifterna var lagom långa, men ändå kraftfulla. Tack Linda, för att du delar med dig av din kunskap!”

Martina Levinsson

Anmäl dig här för endast 349:-


Jag har sett vad som är möjligt för oss människor. Nej, inte för vissa utvalda, utan för vanliga människor som du och jag. Det är därför jag så gärna vill sprida detta vidare. För att du och jag ska få det bättre, för att vi ska leva i en värld som är mänsklig, vänlig och tillåtande för våra olikheter och våra unika uttryck. Det är så lätt att söka svaren utanför sig själv men låt dig istället inspireras av vad du har möjlighet att veckla ut från insidan.


Alla har vi sett dem. De yttre bevisen på att paradiset finns. En vacker blomma, en ljummen sommarkväll, en gnistrande snötäckt gran eller ett vackert musikstycke som tar oss hela vägen hem.

Alla har vi känt dem. De inre tecknen på att paradiset existerar. Lättheten i bröstet, varm, len sötma i hela kroppen eller transparans i musklerna som om vi vore gjorda av glas.

Alla har vi känt det.

Men vad kommer det ifrån? När kommer det? Och varför?

Finns det en chans att själva kunna påverka detta? Vad vi ser i vår omgivning och vad vi upplever inuti vår kropp.

Jag påstår i ren och sann glädje att det är så, att vi kan påverka detta. Att vi kan påverka vad vi ser, hör, känner, upplever och skapar.

Jag tror till och med att det är genom oss som paradiset kommer hit. Att vi är kanalerna som kan vara öppna eller stängda. Öppna eller stängda för att släppa igenom paradiset.

För några år sedan fick jag en vision där jag såg en typisk skolplanch över solsystemet för mitt inre. Solen i mitten och våra planeter cirkulerandes runtomkring mot en svart bakgrund. Plötsligt uppenbarade det sig att bakgrunden mellan solen och planeterna inte alls var helt svart.

Den var grå likt en skraplott. Ja, inte bara likt. Det var som en skraplott! En bit var redan framskrapad och det var jorden. Men sin blågröna blandning var den sagolikt vacker i förhållande till allt annat på bilden. Den bar liv. Det var paradiset.

Jag såg nu också hur vi kunde skrapa fram ännu mer av paradiset genom att skrapa på det grå fältet. Hur kan jag ens låta bli, nu när jag vet allt det här!

Paradiset håller på att veckla ut sig och vi kan vara delaktiga i den processen. Inte bara genom att skrapa på ytan utan också genom att lära oss att verka under ytan. Där allt blir till, innan det skrapas fram. Att agera där saker föds och frodas så att de så småningom syns på ytan.

Kan du nu ana vilken värld som väntar på oss. Kan du känna att den drar i dig?! Det är dags att öppna upp oss ännu mer för det paradis som redan finns. E-kursen Paradisskaparen med de åtta principer som hjälper oss att öppna upp ännu mer startar när du är redo. Var med!

Anmäl dig här för endast 349:-

DNK Linda Dahlqvist Dagbok