Meditation

Jag fullständigt älskar meditation. Jag brinner för meditation som metod och jag skulle aldrig kunna leva utan. Meditation är nog för mig vad vatten är för fiskarna.

Vägledda meditationer

DNK Självrespekt vägledd meditation

Självrespekt

Tid: 21 min 35 sek

Vi kan alla ibland ifrågasätta oss själva och undra vad det är för fel på oss. I den här meditationen får du hjälp att släppa den idén och istället plocka hem de delar av dig själv som du behöver för att växa vidare och må bra som dig själv.

När din självrespekt växer blir det lättare att leva både med dig själv och tillsammans med andra. En harmoni kan veckla ut sig både inåt och utåt och leda till en handlingskraft som öppnar upp livet för dig där det tidigare varit stängt. Vare sig du behöver blomma ut, breda ut dina vingar eller kläckas ur ditt skal så är detta meditationen för dig. Jag säger bara, sätt igång. Du är väntad!

Musik: Christopher Lloyd Clark

Meditationen innehåller theta-vågor.

Köp här!


DNK Liv och stillhet

Liv och stillhet

Tid: 13 min 55 sek

När du sitter eller ligger helt still så, även då, sprudlar livet inom dig. När du ger detta pulserande liv din uppmärksamhet öppnas en ny dörr till en ny värld. Här kan nya saker ta form och uttjänta saker falla bort. Som att få mer plats att leka i. Skapa nytt. Här och nu. Att vara skillnaden som gör skillnaden för dig själv och för andra. Att vara med när en ny värld ta form. Skapas på nytt.

Tillåt dig att leva mitt i den vibrerande livsnerven. Bli berörd. Vara den som berör. Det riktiga. Det verkligt viktiga. Vi. Tillsammans. Skapas på nytt. I livets sprudlande glädje. Här och nu.

Musik: Christopher Lloyd Clark

Köp här!


DNK Vägledd meditation 978-91-984663-3-1

När du känner stress

Där inne i dig finns en längtan, en dröm. Kalla det saga om du vill. Den söker ett uttryck, och den gör det via dig. En dröm, en längtan, en saga som vill ge dig allt och som vill skapa världen åt dig. Ge dig själv en kort stund för att återknyta kontakten med din dröm. Stilla dig, lyssna och om så bara för ett kort ögonblick, kan det ge dig själv till dig. Och det kanske är, vad allt är. Vad allt du behöver. Vad allt du längtar efter. Egentligen.

Musik: Christopher Lloyd Clark

Köp här!


DNK Vägledd meditation 978-91-984663-4-8

När du känner ångest

Ibland är rädslan, motståndet, handlingsförlamningen massiv. Ångesten total. Kraften urstark och din potential likaså. När du står där ensam, utan väg att gå. Då masserar vi fram din kraft igen. Din styrka i en rytm som stimulerar själens flöde, lättar på allt tryck så att du återigen få känna dig fri att agera. Fri att andas. Fri att ta plats. Ett steg i taget. För det du längtar efter. Just så. Vara skillnaden.

Meditationen innehåller theta-vågor.

Musik: Christopher Lloyd Clark

Köp här!


DNK Vägledd meditation 978-91-984663-5-5

När du känner ensamhet

När vi förlorar kontakten med oss själva, vår plan och inflödet av det vi behöver kan känslor av obehaglig ensamhet stiga upp inom oss. Så låt oss nu återknyta kontakten med dig själv och din plan så att det du behöver kommer till dig och gemenskap byggs upp långt bortom denna värld. Det är då det blir enklare att leva i denna, vår värld. Tillsammans.

Meditationen innehåller theta-vågor.

Musik: Christopher Lloyd Clark

Köp här!


Studenter