Retreat

Jag vet att en retreat kan betyda otroligt mycket! När jag leder en retreat ingår det mycket meditation och livgivande utveckling.

Håll dig uppdaterad via mitt nyhetsbrev så får du reda på när det är något nytt på gång.

Anmäl dig Gratis här!

Kontakta mig och gör en förfrågan: kontakt@lindadahlqvist.se

Välkommen!

”Jag njöt till fullo av två dagar med olika meditationsövningar med Linda. Hennes röst i meditationerna är oroligt rogivande och detta är den yttersta avkopplingen från en stressig vardag. Dessutom ger hennes övningar fina insikter att ta med sig när vardagen fortsätter efter meditationshelgen. Lindas meditationer är något ”mer” än vissa andra meditationer; Linda har ett så öppet förhållningssätt och tillför så mycket i samtalen kring upplevelsen av meditationen i sig. Jag längtar redan till nästa gång”

Linda F, deltagare på 2 dagars retreat

”Linda har ett fantastiskt sätt att leda en i meditation, ett sätt som öppnar upp och möjliggör för blockeringar att släppa med en röst som är vilsam och rogivande. Jag upplevde att meditationerna hjälpte mig till en djupare kontakt med mina känslor. Lindas följsamhet för gruppen och dess behov är magisk, det kändes som att Linda visste precis vad gruppen behövde!
Ser fram emot nästa retreat med Linda”

Matilda, deltagare på 2 dagars retreat