Vänner

Här skriver jag om människor som jag samarbetar med och som på ett eller annat sätt har betytt mycket för mig. Människor som på ett eller annat sätt delar min vision om en bättre värld.

 


Möte med Gabriella

 

Elena Chiara Frödin

Elena och jag lärde känna varandra genom en utbildning vi båda gick. Jag hade börjat skriva på en saga och i och med utbildningen fick jag se några av Elenas målningar. Idén kom till mig att dessa målningar skulle passa perfekt till den saga jag skrev så jag kontaktade henne.

Hon gillade idén och började måla fler och fler bilder till sagan samtidigt som jag skrev på och via fina samtal växte både bild och berättelse fram.

Köper boken gör du här!


Jessica Jonsson

Det jag inte vet om mitt egna liv, det vet Jessica Jonsson som är intuitiv som få. Dumt att ta några stora beslut utan att rådfråga henne först. Hon verkar ha kontakt med varenda stjärna ovan denna jord.

Annars är vi mest iväg på roliga utbildningar tillsammans. Och hon växer med var och en av dem. Vedic Art-lärare, betongkonstnär och återbrukare är några av hennes områden. Och det kommer mer…

Följ henne på Facebook här.

Kontakta henne via mail:jessicajonsson71@gmail.com