Lyssna inåt och finn ditt egna svar

Kanske har du vant dig vid att läraren har svaren eller att svaren står i facit i boken. Eller har du kanske lärt dig att mamma har svaren, pappa har svaren, samhället eller kanske vetenskapen, forskarna. Ja, kanske är det så att forskarna har alla svaren.

Eller så är det inte så att det finns någon annan som har dina svar. Det kanske finns andra människor som kan serva dig med kunskap och erfarenheter, inspiration och möjligheter. Men det är alltid du som äger ditt fokus och det är alltid i dig som visdomen finns vart i världen du ska vända ditt fokus.

Denna övning kan hjälpa dig att komma i kontakt med din inre visdom och ge dig hjälp och riktning på frågorna du ställer.

Inifrån sig själv brukar man alltid få självklara svar som är enkla att genomföra och som man har lust att genomföra. Den inre visdomen vill alltid alla väl och även om svaren är enkla behöver du ta dem på allvar och agera på dem för de kommer snabbt leda dig vidare i helt rätt riktning för dig. Det ger glädje och skönt växande!

Musik: Christopher Lloyd Clarke

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *