Meditation

Meditation

Jag fullständigt älskar meditation. Jag brinner för meditation som metod och jag skulle aldrig kunna leva utan. Meditation är nog för mig vad vatten är för fiskarna.

 

Vägledda meditationer

Där inne i dig finns en längtan, en dröm. Kalla det saga om du vill. Den söker ett uttryck, och den gör det via dig. En dröm, en längtan, en saga som vill ge dig allt och som vill skapa världen åt dig. Ge dig själv en kort stund för att återknyta kontakten med din dröm. Stilla dig, lyssna och om så bara för ett kort ögonblick, kan det ge dig själv till dig. Och det kanske är, vad allt är. Vad allt du behöver. Vad allt du längtar efter. Egentligen.

Musik: Christopher Lloyd Clark

Köp här.

 

Vägledd meditation

Ibland är rädslan, motståndet, handlingsförlamningen massiv. Ångesten total. Kraften urstark och din potential likaså. När du står där ensam, utan väg att gå. Då masserar vi fram din kraft igen. Din styrka i en rytm som stimulerar själens flöde, lättar på allt tryck så att du återigen få känna dig fri att agera. Fri att andas. Fri att ta plats. Ett steg i taget. För det du längtar efter. Just så. Vara skillnaden.

Meditationen innehåller theta-vågor.

Musik: Christopher Lloyd Clark

Köp här.

 

Vägledd meditation

När vi förlorar kontakten med oss själva, vår plan och inflödet av det vi behöver kan känslor av obehaglig ensamhet stiga upp inom oss. Så låt oss nu återknyta kontakten med dig själv och din plan så att det du behöver kommer till dig och gemenskap byggs upp långt bortom denna värld. Det är då det blir enklare att leva i denna, vår värld. Tillsammans.

Meditationen innehåller theta-vågor.

Musik: Christopher Lloyd Clark

Köp här.

 

Meditationsträffar

Jag kommer ut till Er skola och mediterar tillsammans med en grupp. Vi skapar en oas mitt i vardagen för stillhet och livgivande utveckling.
Jag guidar genom olika typer av meditationer och avslappningsövningar som alla syftar till hälsa och sund utveckling.

 

Välkommen med din förfrågan!
kontakt@lindadahlqvist.se